Vælg aktivitet / Spinning / Nye spinnere her

Nye spinnere her

Spinning i Løgstrup

Vi har kørt Spinning i Løgstrup siden september 2005. 

Hvad er spinning

Spinning er den mest effektive form for kredsløbstræning.

Spinning er en individuel sport, som dyrkes på en indendørs cykel.

Spinning er en træningsform, som man kan dyrke sammen uanset træningstilstand, alder og køn.

Spinning er skånsom ved muskler og led.

Spinning er en af de mest effektive træningsformer hvis man ønsker vægttab.

Spinning er en fantastisk måde at stresse af på, og modvirke spændinger.

Instruktører :

Vi har 4 veluddannede instruktører der kører alle vores timer. Instruktørerne cirkulerer mellem de 4 hold i en turnusordning der gør, at man næsten aldrig har den samme instruktør 2 gange i træk på et hold.

I teorien går der faktisk 3 uger imellem at man har den samme instruktør, det gør at de timer man kører, ikke bliver ens og kedelige. Vores instruktører er uddannet, som enten Spinning instruktører i Spinning Akademi i København eller Indoor Cycling Instruktør gennem DGI.

Første gang til Spinning

Når du kommer til din første time, er det meget vigtig at du kommer mindst 10 min. før timen begynder, og hvis du ikke har prøvet Spinning før, bør du som det første henvende dig til instruktøren og fortælle at du er der for første gang, instruktøren vil så hjælpe dig med at indstille cyklen korrekt, og fortælle om cyklens forskellige funktioner.

Hvad skal du have med?

Til en Spinning time skal du have et lille håndklæde med og en drikke dunk med minimum 0,75l. vand. Det er ikke nødvendig at have spinning/cykelsko med, da disse kan lånes gratis, vi har alle størrelser fra 36 til 45. De fleste vælger at klæde om hjemmefra, men ellers er der omklædning i Hallen, hvor der også er bad.

Det er ikke nødvendigt med specialbeklædning, men de fleste kører i cykelbukser og cykletrøje. Efter de første par gange, når man har fundet ud af om spinning er noget for en, anbefales det at købe et par cykelbukser, da det er det mest behagelige at køre i.

Kost

Det er vigtigt at du drikker ca. 1/2 l. vand før du kommer til Spinning , det er også meget vigtig at du drikker en del vand når du kommer hjem fra Spinning, det vil også være en god ide at indtage nogle kulhydrater efter en Spinning time, frugt og/eller juice vil være et godt valg.

Løgstrup Gymnastik- og Idrætsforening | Vordevej 1d, 8831 Løgstrup