Vælg aktivitet / Tennis / Nye kontingent priser

Nye kontingent priser

Baggrunden for nye kontingentpriser

Tennisbanerne blev indviet i 1986, og dengang var der stor interesse og 120 tilmeldte sig med det samme og et mindre antal blev skrevet på venteliste. Der var dengang mange som lavede små interne turneringer - bookede banerne en hel dag – tog lidt mad eller en grill med og brugte det lille klubhus på anlægget til afslutning på en aktiv dag. Det kan vi kun opfordre medlemmer til igen.

Desværre har vi gennem de sidste år set et fald i antallet af medlemmer. Dette skal jo naturligvis også ses i lyset af at vi jo har mange tilbud i vores Idrætsforening, derfor håber vi alligevel at der er et grundlag for en tennisafdeling.

I bestyrelsen synes vi det er alt for få og i det lange løb kan en tennisafdelingen på 23 børn og voksne ikke eksistere. Vi har diskuteret frem og tilbage, hvorledes vi kunne gøre Løgstrup borgerne interesseret i at spille tennis igen.

Vi har derfor I bestyrelsen talt om, hvorvidt en kraftig kontingent nedsættelse var en god idé eller en falliterklæring. En ting er vi alle i bestyrelsen enige om, og det er, at det er frygtelig ærgerligt at vores flotte anlæg ikke benyttes af flere.

Vi tror at frafaldet også til dels skyldes at mange har tilmeldt sig og så er de alligevel ikke kommet af sted mere end et par gange og så er det klart at det bliver for dyrt og måske var der alligevel en af vores andre idrætsgrene der trak mere og den bliver så valgt frem for tennis. Ved denne halvering af kontingentet bliver det så billigt at vi håber på at folk, selvom de kun spiller en gang hver uge eller hver fjortende dag så ser at prisen er så billig så man godt kan tillade sig at gå til flere sportsgrene og derved benytte tennis som en sekundær idrætsgren.

Så i håbet om at flere tilmelder sig har vi besluttet at nedsætte kontingentet til ½ pris. Vi har altid kørt med de såkaldte blå poletter, som er til voksne som spiller frit alle hverdage til kl. 15. Det fortsætter vi stadig med men til nedsat pris.

Løgstrup Gymnastik- og Idrætsforening | Vordevej 1d, 8831 Løgstrup